GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βέλγος Πρωθυπουργός: Όπως και στο ποδόσφαιρο, το ΝΑΤΟ χρειάζεται "ομαδικό πνεύμα"

Ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ δήλωσε στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ότι η χώρα του ήταν "πολύ τυχερή" ...

Ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ δήλωσε στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ότι η χώρα του ήταν "πολύ τυχερή" που κέρδισε το Βέλγιο στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ρωσία.

Υποδεχόμενος τους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο Μισέλ είπε επίσης ότι οι χώρες της Συμμαχίας πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να προστατεύσουν η μία την άλλη.

Αμέσως μετά, πρόσθεσε: "Χθες στη Ρωσία, το Βέλγιο έπαιξε θαυμάσια εναντίον της Γαλλίας. Οι Βέλγοι γενικά δεν είναι υπερβολικά σωβινιστές όμως, ειλικρινά Εμανουέλ, χθες η γαλλική ομάδα ήταν πολύ τυχερή".

"Όπως και στο ποδόσφαιρο, η ευγενής άμιλα και το ομαδικό πνεύμα είναι αυτά που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ", κατέληξε.

Ο Μακρόν βρισκόταν στο γήπεδο, μαζί με τον βασιλιά του Βελγίου και είδε την εθνική ομάδα της Γαλλίας να κερδίζει με 1-0 και να εξασφαλίζει μια θέση στον τελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη είτε με την Αγγλία είτε με την Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση