GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφέρεια Αττικής: Πώς θα γίνει η καταγραφή ζημιών στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις

Έχουν ξεκινήσει αυτοψίες σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τιςπυρκαγιέςστην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρεια...

Έχουν ξεκινήσει αυτοψίες σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τιςπυρκαγιέςστην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η οποία ενημερώνει τους ιδιοκτήτες τους που πρέπει να απευθυνθούν για την καταγραφή των ζημιών.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι για την καταγραφή ζημιών των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Ανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 213 2005301, 213 2005289, 213 2005305, 213 2005288, 213 2005292. Ήδη πραγματοποιούνται αυτοψίες. Οι πληγέντες μπορούν να ενημερώνονται και από τους κατά τόπους δήμους.

Στη Ραφήνα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής

Σήμερα το πρωί, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας, παρουσία του Δημάρχου, Ευ. Μπουρνούς, μετείχε κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου. Στη σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί ΥΠΟΜΕΔΙ και Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Σπίρτζης και Ν. Τόσκας, καθώς και βουλευτές της περιοχής. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν, πρακτικά ζητήματα πρώτης ανάγκης, για τη βοήθεια των πληγέντων.

Banner με χρηστικές πληροφορίες στον ιστότοπο της Περιφέρειας

Από σήμερα στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής λειτουργεί συγκεκριμένος χώρος (banner) υπό τον τίτλο «Χρήσιμες Πληροφορίες για τις μεγάλες πυρκαγιές στις 23/7/18», όπου παρέχονται χρηστικές πληροφορίες και ο οποίος επικαιροποιείται συστηματικά.

Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση