GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόσταση του Ολυμπιακού με τον Λεσόρ - Πιο κοντά ο Γουίλιαμς - Γκος

Προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ του, στις θέσεις που θα αποκτήσει παίκτες ανεξάρτητα με την εξέλιξη των υποθέσεων των ανανε...

Προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ του, στις θέσεις που θα αποκτήσει παίκτες ανεξάρτητα με την εξέλιξη των υποθέσεων των ανανεώσεων των συμβολαίων των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου καταβάλει ο Ολυμπιακός. 

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό και έχει επιβεβαιώσει η ΚΑΕ τις προηγούμενες ημέρες, δύο εκ των βασικών στόχων είναι ο Αμερικανός γκαρντ Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος της Παρτιζάν και ο Γάλλος σέντερ, Ματίας Λεσόρ του Ερυθρού Αστέρα.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τους, καθώς υπάρχουν buy out, αλλά και με τους ατζέντηδές τους, για να ολοκληρώσουν τις δύο σημαντικές προσθήκες.

Πάντως για την ώρα, η περίπτωση που δείχνει να είναι πιο κοντά είναι αυτή του Γουίλιαμς - Γκος, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από την Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά δείχνει να προτιμά τους «ερυθρόλευκους».

Άμεσα θα δώσει την τελική του απάντηση στους Πειραιώτες που έχουν φτάσει πολύ κοντά στα «θέλω» του στο οικονομικό και όπως όλα δείχνουν θα τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Σε ότι αφορά τον Λεσόρ υπάρχει σημαντική απόσταση στο οικονομικό, ενώ γίνονται παράλληλα προσπάθειες να μειωθεί το ποσό που επιζητά ο Ερυθρός Αστέρας για να τον αποδεσμεύσει (ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ).

Οι συζητήσεις δεν έχουν «ναυαγήσει» και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, όμως παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ψηλών που ενδιαφέρουν.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση