GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσιαντώνης: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει τάξει λαγούς με πετραχήλια- ΒΙΝΤΕΟ

«Ανέκαθεν ανήκω στο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό κέντρο, έχω και το φιλελεύθερο μέσα μου γιατί προέρχομαι από τις ΗΠΑ» ανέφερε στον...

«Ανέκαθεν ανήκω στο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό κέντρο, έχω και το φιλελεύθερο μέσα μου γιατί προέρχομαι από τις ΗΠΑ» ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Κατσιαντώνης. Παράλληλα ο νέος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως προέκυψε η ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Πριν από λίγες μέρες έγινε μια κουβέντα μεταξύ μας, είναι ένας απλός άνθρωπος και έτσι αποφάσισα να ενταχθώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Λάρισας.

«Η ένταξή μου έγινε έμμεσα από κάποιους ανθρώπους που με προσέγγισαν από τη ΝΔ και μετά συναντήθηκα με τον κ. Μητσοτάκη» πρόσθεσε. Απαντώντας στο γιατί δεν εντάχθηκε στο Κίνημα Αλλαγής ή στο Ποτάμι ο κ. Κατσιαντώνης είπε πως « ο κ. Μητσοτάκης έχει απευθύνει ένα κάλεσμα συσπείρωσης στις κεντρώες δυνάμεις γύρω από τη ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει τάξει λαγούς με πετραχήλια».

«Προέρχομαι από μια κωμόπολη της Λάρισας, κυκλοφορώ έξω, δεν κυκλοφορώ στο Κολωνάκι. Όλοι μου λένε ότι αυτή η κυβέρνηση μας έχει γονατίσει οικονομικά» επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος σχολιάζοντας το πρώην κόμμα του είπε πως «οι σχέσεις μου με την Ένωση Κεντρώων έχουν κλείσει, αυτή η σελίδα έκλεισε. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και εκτιμώ ότι θα είναι και στην επόμενη Βουλή».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση