GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακρόν: Ευχαριστώ την Ελλάδα για τη συνεργασία -ΒΙΝΤΕΟ

Με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της Γαλλίας, ο Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απηύθυνε διάγγελμα στις γαλλικές ένοπλες δυνάμεις, όπου...

Με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της Γαλλίας, ο Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απηύθυνε διάγγελμα στις γαλλικές ένοπλες δυνάμεις, όπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα θερμός για τη συνεργασία με τη χώρα μας, ενώ παρών ήταν και ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που κάθε μέρα ενδυναμώνεται στο κέντρο της Ευρώπης με την Ελλάδα, είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου κι εξίσου απαραίτητη για την κοινή μας πολιτική στη Μέση Ανατολή" τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος απευθυνόμενος στον Έλληνα υπουργό που εκπροσωπεί την Ελλάδα στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ημέρας της Βαστίλλης στη Γαλλία.

Ο Εμανουέλ Μακρόν αναφέρθηκε επίσης, στην αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Βρετανία και στη συνέχεια απευθύνθηκε ονομαστικά προς τον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας τη σημασία της διμερούς συνεργασίας και τη συμβολή της χώρας μας στη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση