GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ και αχάριστοι! ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ η Άννα Βαγενά...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης    Παρακολουθώ στον SKΑΙ την Άννα Βαγενά Σύζυγο του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδονη να αναφέρεται στην μεγάλη...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης  
Παρακολουθώ στον SKΑΙ την Άννα Βαγενά Σύζυγο του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδονη να αναφέρεται στην μεγάλη συναυλία στην Βουλιαγμένη το 1983 του Λουκιανού το ίδιο για την συναυλία πάλι το 1982 στον Λυκαβηττό.
Η κυρία Βαγενά κουβέντα για την πολιτισμική άνθηση που έφερε το 1981 το ΠΑΣΟΚ και η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη κουβέντα για την ίδια και το Θεσσαλικό Θέατρο που της παρέδωσε η Μελίνα.
Η κυρία Βαγενά που εκλέχτηκε το 2009 Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που μόλις μπήκε στην Βουλή μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ και μετα μανίας ψηφίζει όλα τα κατά Τσίπρα μνημόνια η κυρία που για πολλά χρόνια απολάμβανε των αγαθών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δηλ της σπατάλης και κακοδιαχείρισης που κατά Τσίπρα κατέστρεψε την χώρα και τώρα στην κουστωδία του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ως διεφθαρμένο και καταστροφέα της χώρας. 
Αυτά για τους αμνήμονες και τους αχάριστους

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση