GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Είναι σε τέλμα αυτή η κυβέρνηση, σαπίζει μέρα με τη μέρα, βουλιάζοντας μαζί της και τη χώρα- ΒΙΝΤΕΟ

"Για τη ΝΔ θέλω να σας πω ότι πολιτική της σπέκουλας, του διχασμού της ελληνικής κοινωνίας και των επίπλαστων υποσχέσεων που ...

"Για τη ΝΔ θέλω να σας πω ότι πολιτική της σπέκουλας, του διχασμού της ελληνικής κοινωνίας και των επίπλαστων υποσχέσεων που δεν μπορεί να υλοποιήσει, δεν έκανε και δεν θα κάνει" δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Η κυβέρνηση διχάζει τους πολίτες, δημιουργεί τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η μία κοινωνική ομάδα, να εναντιώνεται στην άλλη. Η κυβέρνηση είπε ψέματα δεν είχε προετοιμαστεί για να διατηρήσει τον ΦΠΑ χαμηλά στα νησιά μας" τόνισε.

"Λιμνάζουν στα συρτάρια του κ. Τσακαλώτου τα τεράστια θέματα για την αμυντική μας βιομηχανία. Καταρρέουν οι ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες. Κανείς δεν ενδιαφέρεται, δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχει στρατηγική, δεν υπάρχει στόχευση. Η χώρα βαδίζει την τύχη της και αυτή η κυβέρνηση σαπίζει την οικονομία, σαπίζει τα εθνικά θέματα, σαπίζει την καθημερινότητα του πολίτη. Αποτελεί πλέον κίνδυνο ο τρόπος που πολιτεύονται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο για την χώρα, που δημιουργούν τέτοιες παρενέργειες που δυστυχώς ενδεχομένως να μην είναι αναστρέψιμες" ανέφερε.

"Είναι σε τέλμα αυτή η κυβέρνηση, σαπίζει μέρα με τη μέρα, βουλιάζοντας μαζί της και τη χώρα, γι'αυτό πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα" είπε ο κ. Κικίλιας και συμπλήρωσε σχετικά με τα σενάρια εκλογών ότι "Είναι σε πανικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσπαθεί να κρύψει τα ψέματα και τις ασυναμίες που έχει δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία και ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή ημερομηνία για εκείνη προκειμένου να αποφύγει μια συντριβή".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση