GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ! «Σκοτώσατε τον κόσμο και πουλήσατε την Μακεδονία...»

"Σκοτώσατε τον κόσμο και πουλήσατε την Μακεδονία!" Σε αυτή τη φράση, που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα σε ολόκληρη την Ελλάδ...

"Σκοτώσατε τον κόσμο και πουλήσατε την Μακεδονία!" Σε αυτή τη φράση, που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμπυκνώνεται η οργή των πολιτών κατά της κυβέρνησης για τα δύο κολοσιαία αρνητικά της "επιτεύγματα". Μπορεί να κατέστρωνε σχέδια και να ετοίμαζε διάφορες μεθοδεύσεις, αλλά τώρα που βρέθηκε μπροστά σε μια, εκτός «σχεδίου», τραγωδία διαλύονται όλα τα άλλα. Διαλύονται όλα κι έρχεται το τέλος του Τσίπρα και της κυβερνητικής παρέας του…
Κάθε ημέρα που περνάει, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο οι εγκληματικές ευθύνες όλου του κυβερνητικού οικοδομήματος για την καταστροφή στην ανατολική Αττική ενώ την ίδια ώρα ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνέχεια.
Ο κ. Τσίπρας έχει πλέον στην πλάτη του ως πρωθυπουργός τους περισσότερους νεκρούς, τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Οι εκατοντάδες ζωές που χάθηκαν στις δύο πρόσφατες συμφορές -καθώς έχει προηγηθεί η τραγωδία στην Μάνδρα με 24 νεκρούς- θα στοιχειώνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα και τους υπουργούς του. Όλοι αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Έχουν στα χέρια τους το αίμα αθώων ανθρώπων!
Ο κ. Τσίπρας, υπερφίαλος και υπερφιλόδοξος αφού κατάφερε σε ηλικία μόλις 40 χρονών να βρεθεί πρωθυπουργός, νόμιζε ότι θα γραφτεί στην Ιστορία με «χρυσά γράμματα». Όπως το νόμιζαν και οι προκάτοχοί του τη μωροφιλοδοξία και την απληστία καλλιεργούσαν οι δανειστές μέχρι να κάνουν τη δουλειά τους και να τους πετάξουν ως στημένες λεμονόκουπες. Ο κ. Τσίπρας πίστεψε ότι αυτός εντάσσεται σε άλλη κατηγορία και ότι, παρά τις δυσκολίες, τη μνημονιακή κωλοτούμπα που έκανε και όλα τα άγρια μέτρα που ψήφισε, θα μεταμορφωνόταν σε …ηγέτη και μάλιστα «μακράς πνοής». Έλεγε δηλαδή ότι ακόμη κι αν χάσει τις προσεχείς εκλογές, θα παραμείνει λόγω του νεαρού της ηλικίας του στο πολιτικό παιχνίδι, ότι θα επανέλθει σύντομα στην πρωθυπουργία και ότι θα πρωταγωνιστήσει στα δημόσια πράγματα για πολλές δεκαετίες ακόμη. Υποτάχθηκε στους Αμερικάνους, ξεπούλησε την Μακεδονία, υποτάχθηκε στους Γερμανούς, εφάρμοσε μνημόνια, έστησε ένα εσωτερικό καθεστώς κομμουνιστικής νοοτροπίας και μεθοδολογίας, στράφηκε κατά της Ρωσίας στην πιο λάθος στιγμή. Κι όλα αυτά για να έχει ως «αντίτιμο» τη διατήρησή του στην εξουσία και την ένταξή του στο εγχώριο και διεθνές σύστημα της κλεπτοκρατίας και του ανθελληνισμού.

"Σκοτώσατε τον κόσμο και πουλήσατε την Μακεδονία!" Μαζί με την ανατολική Αττική κάηκαν όμως και τα σχέδια και οι αρρωστημένες φιλοδοξίες του κ. Τσίπρα. Κάηκαν οριστικά. Στα αποκαΐδια της περιοχής θάβεται και το πολιτικό, τουλάχιστον, μέλλον του κ. Τσίπρα διότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει και άλλα, ποινικά, προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Όπως και οι υπουργοί, περιφερειάρχης και λοιποί κρατικοί αρμόδιοι. Τα «σενάρια συνωμοσίας» που μέχρι τώρα τα χρησιμοποιούσε για να βγαίνει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που τα έβρισκε ζόρικα με κάποιο θέμα, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν. Τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας και καταστροφής της Ελλάδας από τους εχθρούς της είναι υπαρκτά, αλλά δεν έχει κανένα περιθώριο για να τα επικαλείται ως άλλοθι το σύστημα του κ. Τσίπρα για να καλύψει τις δικές του ευθύνες. Όσα έρχονται στο φως καθημερινά είναι ανατριχιαστικά. Αποκαλύπτουν ότι μόνο τη διάλυση που επικρατεί αλλά και τα εγκληματικά λάθη που έγιναν και οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες πολίτες. Μολονότι έπρεπε να βρίσκονται λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας για πυρκαγιές σε συναγερμό και σε πλήρη ετοιμότητα, αποδεικνύεται ότι συνέβη το αντίθετο. Δεν λειτουργούσε τίποτα. Όλα διαλυμένα. Μέχρι και που υποτίμησαν μετά την Κινέτα, αν δεν το έκαναν από ανικανότητα, τον κίνδυνο στην Ραφήνα και στο Μάτι, δεν κινήθηκαν εγκαίρως για να δημιουργήσουν «αντιπυρική ζώνη» στην λεωφόρο Μαραθώνος, δεν εκκένωσαν τις περιοχές, άφησαν τον κόσμο επί ώρες ανενημέρωτο και αβοήθητο και όταν -με καθυστέρηση- το έκαναν, το έκαναν κι αυτό μα λάθος τρόπο. Ο «μονόδρομος» που άφησαν ανοικτό, μόνο αυτόν, για το Μάτι ήταν ο δρόμος προς την καταστροφή και τον θάνατο για τους ανθρώπους που ήταν σε απόγνωση και πανικό.

"Σκοτώσατε τον κόσμο και πουλήσατε την Μακεδονία!" Αυτή η πλήρης διάλυση, ανικανότητα και ανοργανωσιά έχει ευθεία αντανάκλαση στην κορυφή της πυραμίδας. Στους υπουργούς και στον πρωθυπουργό ο οποίος, μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, προσπαθεί να σκαρφιστεί ακόμη και αυτή την ώρα -όπως λένε οι πληροφορίες- τερτίπια και τεχνάσματα αποπροσανατολισμού και σύγχυσης. Ήδη τα παπαγαλάκια τους έχουν ξαμοληθεί και βγάζουν «απαγορευτικά» ότι δήθεν δεν πρέπει να γίνεται κριτική και δεν πρέπει να γίνονται καταγγελίες όσο η κατάσταση είναι ακόμη ασαφής και συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους. Αυτό το «σιωπητήριο» όμως επιχειρείται μόνο και μόνο στην απέλπιδα προσπάθεια της κυβερνητικής παρέας να κερδηθεί χρόνος μέχρι να κατασκευάσουν κάποιους αντιπερισπασμούς και να αλλάξουν τη θεματολογία της επικαιρότητας. Ακόμη και τα μέτρα «ανακούφισης» για τους πληγέντες θα χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο προπαγάνδας για να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον. Όμως τίποτε πλέον από όλα αυτά δεν πρόκειται να τους σώσει. Τίποτε!
"Σκοτώσατε τον κόσμο και πουλήσατε την Μακεδονία!"

M. Γιαλούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση