GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο «κανόνι» από τουρκική ομάδα

Η Εσκισεχίρ άνοιξε τον δρόμο πριν από μερικές ημέρες, ανακοινώνοντας ότι "κατεβάζει ρολά". Η Γεσιλγκιρεσούν Μπελεντίγιε ...

Η Εσκισεχίρ άνοιξε τον δρόμο πριν από μερικές ημέρες, ανακοινώνοντας ότι "κατεβάζει ρολά". Η Γεσιλγκιρεσούν Μπελεντίγιε την ακολούθησε, ανακοινώνοντας και αυτή με την σειρά της ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας στην Τουρκία.

Έχοντας υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία μόλις για μία νίκη (είχε ρεκόρ 9-21 έναντι 10-20 των Μπουγιουκσεμετσε, Τραμπσονσπόρ και Γκαζιαντέπ που τερμάτισαν από πάνω της) η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε ότι δεν θα παρατάξει ομάδα λόγω αδυναμίας εύρεσης χορηγού!

Η Γεσιλγκιρεσούν Μπελεντίγιε δημιουργήθηκε το 2006 και αγωνιζόταν στις τοπικές τουρκικές κατηγορίες για αρκετά χρόνια, μέχρι να καταφέρει να κερδίσει την άνοδό της στην 1η κατηγορία το 2015. Στην 1η κατηγορία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, μέχρι που υποβιβάστηκε στο τέλος της φετινής σεζόν, για να φτάσει τώρα να ανακοινώσει την αδυναμία της να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση