GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα συγκρότησαν ομάδες εργασίας για την αποπυρηνικοποίηση

Αμερικανοί και Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι συγκρότησαν ομάδες εργασίας για να ασχοληθούν με «ζητήματα πρακτικών λεπτομερειών» όπως...

Αμερικανοί και Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι συγκρότησαν ομάδες εργασίας για να ασχοληθούν με «ζητήματα πρακτικών λεπτομερειών» όπως την επικύρωση των προσπαθειών για την επίτευξη αποπυρηνικοποίησης, δήλωσε  η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στην Πιονγκγιάνγκ.

Η εκπρόσωπος Χέδερ Νάουερτ τόνισε ότι οι συνομιλίες του Πομπέο με Βορειοκορεάτες αξιωματούχους περιλάμβαναν τον επαναπατρισμό λειψάνων αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο της Κορέας καθώς και ζητήματα αποπυρηνικοποίησης, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.

Ο Πομπέο έφυγε από το χώρο των διαπραγματεύσεων για να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να τον ενημερώσει για τη πορεία των συνομιλιών, ανέφεραν οι δημοσιογράφοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση