GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: Μην τους ακούς, συνέχισε να πέφτεις

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για τις... βουτιές του κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ, αλλά ο Ριβάλντο σ...

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για τις... βουτιές του κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ, αλλά ο Ριβάλντο στέκεται στο πλευρό του, καθώς τον προτρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να συνεχίσει να συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο, όπως έκανε μέχρι τώρα.

«Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις. Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση