GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βουνό» τα οικονομικά προβλήματα στη Φενέρ - Ζήτησε συγγνώμη από τον Ομπράντοβιτς ο πρόεδρος

Ο νέος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς μίλησε στο κανάλι της ομάδας και παρουσίασε μια ζοφερή οικονομική πραγματικότητα για τον...

Ο νέος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς μίλησε στο κανάλι της ομάδας και παρουσίασε μια ζοφερή οικονομική πραγματικότητα για τον σύλλογο, επιρρίπτοντας ευθύνες στον προκάτοχό του, Αζίζ Γιλντιρίμ.

Η συγκεκριμένη κατάσταση επηρεάζει και το τμήμα μπάσκετ, δεδομένου ότι η Φενέρ λειτουργεί σαν σύνολο και όχι ξεχωριστά.

«Το χρέος πριν τις εκλογές είχαν πει πως ήταν 400 εκατ. ευρώ, αλλά διαπιστώσαμε πως στο τέλος του Μαΐου ήταν 621 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν επίσης οφειλές για αθλητικές δραστηριότητες και προς το κράτος», δήλωσε ο Κοτς, προσθέτοντας πως από αυτά τα χρέη τα 450 εκατ. ευρώ θα πρέπει να εξοφληθούν μέσα στους επόμενους 12 μήνες!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας απολογήθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επειδή προφανώς δεν θα είναι σε θέση να παρέχει ένα τόσο μεγάλο μπάτζετ όσο του είχε υποσχεθεί: «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γιατί κάποια πράγματα που του είχα υποσχεθεί, δεν μπορούν να γίνουν».

Υπενθυμίζεται πως η Φενέρ έχει κάνει ήδη δύο πολύ δαπανηρές μεταγραφές, τους Τζόφρι Λοβέρν και Τάιλερ Ένις, ενώ αποχώρησαν οι Μπραντ Γουοναμέικερ, Τζέισον Τόμπσον και Τζέιμς Νάναλι.

Σύμφωνα με τον Κοτς, η Φενέρμπαχτσε είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα σε επαφές με τους πιστωτές για να βρει λύση μέσω διακανονισμών, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει και η απειλή της UEFA για το ποδοσφαιρικό τμήμα, λόγω του Financial Fair Play.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση