GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας- Κουμπάρος του ζευγαριού ο Κώστας Καραμανλής

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και η Έυα Ντογιάκου, κόρη του πρώη...

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και η Έυα Ντογιάκου, κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου , με κουμπάρο τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την σύζυγό του Νατάσα.
Ο γάμος έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα, ενώ πλήθος κόσμου και πολλά στελέχη της ΝΔ και της τοπικής αυτοδιοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή.
Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της Ισίδωρος Ντογιάκος.

Οι καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες και έτσι τοποθετήθηκαν γιγαντοοθόνες στον περίβολο της εκκλησίας για να μπορέσουν να δουν όλοι όσοι πήγαν στην εκκλησία τον γάμο. Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Βρούτσης, Άννα Καραμανλή, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Σοφία Βούλτεψη, Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Νατάσα Ράγιου, βρίσκονταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση