GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα Ερντογάν στον Παυλόπουλο για την τραγωδία

Με μήνυμά του στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εκφράζει τη βαθύτατη λύ...

Με μήνυμά του στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για την τραγωδία που έπληξε την Ανατολική Αττική.

«Με βαθύτατη λύπη πληροφορήθηκα για την πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 23 Ιουλίου στο Νομό Αττικής της Ελλάδας, με αποτέλεσμα την απώλεια δεκάδων ανθρωπίνων ζωών. Λόγω αυτής της καταστροφικής τραγωδίας, θα ήθελα να εκφράσω στην Εξοχότητά σας και στον Ελληνικό λαό, τα συλλυπητήρια μου καθώς και να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες" γράφει ο Ταγίπ Ερντογάν στη δήλωσή του και προσθέτει:

"Θα ήθελα να σημειώσω ότι, απέναντι σε μία τέτοια οδυνηρή κατάσταση, βρισκόμαστε έτοιμοι να παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια, προκειμένου να στηρίξουμε την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό.

Σας διαβιβάζω τις καλύτερές μου ευχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση