GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για τον Κλεισθένη

Με τους εισηγητές των κομμάτων άρχισε σήμερα, στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, η επεξερ...

Με τους εισηγητές των κομμάτων άρχισε σήμερα, στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το πρόγραμμα «Κλεισθένης» που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικές Αυτοδιοίκησης.

Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, η συζήτηση του νομοσχεδίου να συνεχιστεί τη Δευτέρα στις 9.30 το πρωί με ακρόαση φορέων και στις 6 το απόγευμα τις ίδιας μέρας επί της αρχής και των άρθρων του, ενώ την επόμενη μέρα στις 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η δεύτερη ανάγνωσή του. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια, την ερχόμενη Παρασκευή.

Ενδεχομένως και σήμερα θα κατατεθεί ρύθμιση για την κατάτμηση της Β' Περιφέρειας Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, η οποία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη πρόταση για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε προ ολίγου ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης», που αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση