GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώνονται τρεις οικισμοί του Λουτρακίου και κατασκήνωση στο Αλεποχώρι

Σε προληπτική εκκένωση των οικισμών Λεοντάρι, Νέα Πολιτεία και Κατσιβίρι, στο Λουτράκι, καθώς και κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, λόγω...

Σε προληπτική εκκένωση των οικισμών Λεοντάρι, Νέα Πολιτεία και Κατσιβίρι, στο Λουτράκι, καθώς και κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, προχωρούν οι τοπικές Αρχές.

Τόσο η πυρκαγιά στο μέτωπο της Κινέτας όσο και σε αυτό της Καλλιτεχνούπολης Αττικής, παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη, ενώ το θετικό στις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι ότι έχουν κοπάσει πλέον οι δυνατοί άνεμοι, που σε κάποια στιγμή χθες έφτασαν στα 9 μποφόρ.

Στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 150 πυροσβέστες με 74 οχήματα, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 20 υδροφόρες, 4 εθελοντικά οχήματα, 9 μηχανήματα έργου από την Περιφέρεια Αττικής, τους δήμους Μεγαρέων, Λουτρακίου και Βάρης - Βουλιαγμένης, ενώ από πλευράς εναέριων μέσων συμμετέχουν 9 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Στην άλλη μεγάλη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιτεχνούπολη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Αττικής, συμμετέχουν για την κατάσβεσή της 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές, 23 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος επιχειρούν αυτή την ώρα δύο αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση