GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιαστικό μωράκι γεννήθηκε μεσοπέλαγα σε... σκάφος - ΒΙΝΤΕΟ

Εν πλω γέννησε σήμερα το πρωί μια 34χρονη από τη Σκιάθο. Η γυναίκα ξεκίνησε το ταξίδι της στις 8:30 το πρωί όταν την έπιασαν οι πό...

Εν πλω γέννησε σήμερα το πρωί μια 34χρονη από τη Σκιάθο. Η γυναίκα ξεκίνησε το ταξίδι της στις 8:30 το πρωί όταν την έπιασαν οι πόνοι και έτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, στο λιμάνι της Σκιάθου. Από εκεί αναχώρησαν με το σκάφος για τον Βόλο.

Όπως φαίνεται όμως το μωράκι ήταν... βιαστικό, καθώς μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με την βοήθεια μαίας από το Κέντρο Υγείας Σκιάθου που τη συνόδευε.

"Έμεινα άναυδος! Έζησα μια μοναδική στιγμή", ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σκάφους κ. Διολέττας, μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου.

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες του μωρού της και της ίδιας.

Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση