GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση στις πληγείσες περιοχές

Σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές καθώς έως το πρωί της Τρίτης χωρίς ρεύμα π...

Σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές καθώς έως το πρωί της Τρίτης χωρίς ρεύμα παρέμεναν περίπου 7.500 νοικοκυριά στην Ανατολική Αττική.

Ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) εφιστά για ακόμη μία φορά την προσοχή στους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένους στύλους, καλώδια, αγωγούς κ.λπ.) να απομακρυνθούν και να μην έρθουν σε επαφή, αλλά να ειδοποιήσουν άμεσα τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσουν με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκαταστήσει τις περισσότερες βλάβες στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων για την ηλεκτροδότηση σε παραλιακά τμήματα της Κινέτας και των Αγίων Θεοδώρων, καθώς και των οικισμών Γαλήνη, Μαρούγκα και Πανόραμα.

Όσον αφορά στην πυρκαγιά στα Χανιά, οι περισσότερες βλάβες στην περιοχή του Αποκόρωνα έχουν αποκατασταθεί και πλέον παραμένει εκτός τάσης ένα πολύ μικρό τμήμα του Δικτύου.

Σε επίπεδο υλικών ζημιών, στις περιοχές Μάτι, Νέου Βουτζά και Ραφήνας, καταγράφηκαν ζημιές σε συνολικά 50 υποσταθμούς, από ένα σύνολο περίπου 300 υποσταθμών που τροφοδοτούν όλη την ευρύτερη περιοχή.

Στον Κάλαμο καταγράφηκαν ζημιές σε 10 υποσταθμούς, ενώ σε όλες τις πιο πάνω περιοχές έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαιτούμενες επισκευές του Δικτύου προς αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση