GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Μελανσόν κατά Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ σκληρά λόγια εκφράστηκε κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Κόμματος της Αριστεράς της Γαλλίας, Ζαν Λυκ Με...

Με πολύ σκληρά λόγια εκφράστηκε κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Κόμματος της Αριστεράς της Γαλλίας, Ζαν Λυκ Μελανσόν. Όπως συγκεκριμένα είπε ο Μελανσόν σε δηλώσεις του στο BFMTV, "ο Αλέξης Τσίπρας είναι από τις πιο ελεεινές προσωπικότητες στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή".
Με αυτόν τον τρόπο, ο επικεφαλής της γαλλικής Αριστεράς απαντά στον Αλέξη Τσίπρα, επειδή προσπάθησε, όπως λέει, να του κάνει μαθήματα για το νόημα της Αριστεράς.
«Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει. Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση» είχε πει ο Έλληνας πρωθυπουργός.
«Δεν θέλω οι Γάλλοι να πιστέψουν ότι εάν εκλεγώ, θα είμαι ένας Τσίπρας...εγώ θα εφαρμόσω τη δική μου πολιτική», επεσήμανε ο Μελανσόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση