GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το λάθος κάνετε και «διώχνετε» τη δροσιά από το σπίτι σας

Σίγουρα οι υψηλές θερμοκρασίες απασχολούν πολύ κόσμο μιας και όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο ανεβαίνει και ο λογαριασμός της ΔΕΗ λόγω aircond...

Σίγουρα οι υψηλές θερμοκρασίες απασχολούν πολύ κόσμο μιας και όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο ανεβαίνει και ο λογαριασμός της ΔΕΗ λόγω aircondition.
Ένα από τα βασικά λάθη που κάνετε και χάνετε τη δροσιά από το σπίτι σας αφορά μια πρωινή καθημερινή σας συνήθεια.
Συγκεκριμένα οι περισσότεροι από εσάς φεύγοντας από το σπίτι σας αφήνετε ανοιχτά τα παντζούρια με αποτέλεσμα να περνάει ο ήλιος μέσα από τα τζάμια του σπιτιού σας και να εγκαθίσταται στο εσωτερικό του.
Η λύση είναι μία. Κλείνετε πάντα τα παντζούρια σας πριν φύγετε από το σπίτι. Κάντε το ίδιο και με τις κουρτίνες σας. Έτσι ο ήλιος δεν θα μπαίνει στο σπίτι σας και θα το βρίσκετε όσο πιο δροσερό γίνεται.
Συγκεκριμένα μπορείτε να ακολουθείτε την πορεία του ήλιου σε ότι αφορά το κατέβασμα και το ανέβασμα των τεντών σας. Στην ανατολική πλευρά του σπιτιού σας έχετε κατεβασμένες τις τέντες από τις 7 πμ μέχρι τις 11:30 πμ, στη νότια πλευρά από τις 11 πμ μέχρι τις 5 μμ και στη δυτική πλευρά από τις 3:30 μμ μέχρι τη δύση του ήλιου. Ανεβάζετε πάντα τις τέντες τις βραδινές ώρες για να μπαίνει αέρας στο σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση