GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός επίλογος για την οικογένεια Φύτρου: Την Κυριακή η κηδεία του πατέρα και των δύο παιδιών

Το τελευταίο αντίο θα πουν την Κυριακή το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου συγγενείς και φίλοι στον Γρηγόρη, την 13χρον...

Το τελευταίο αντίο θα πουν την Κυριακή το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου συγγενείς και φίλοι στον Γρηγόρη, την 13χρονη Εβίτα και 11χρονο Ανδρέα, τα τραγικά θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.
Με επιστολή του προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου Κρόνος, Παντελής Παπάζογλου, ενημερώνει ότι ''η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της''.
''Εκ μέρους της οικογένειας, ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της'', πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση