GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ! ΣΙΩΠΗΛΗ διαδήλωση με κεριά στο Σύνταγμα για τα θύματα της τραγωδίας...

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης , ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το Αιγάλεω στη Γ' Εθνική, χρησιμοποιεί τα Social Media για να τιμηθεί...

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το Αιγάλεω στη Γ' Εθνική, χρησιμοποιεί τα Social Media για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών και διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. Ο 39χρονος γκαρντ   ζήτησε μέσω Facebook από τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας αναμμένα κεριά, ώστε να "φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν".

"Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz... Σας ευχαριστώ", ανάφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Η κίνηση του έμπειρου γκαρντ - ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στον Άρη, στον, ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον Ηρακλή, στο Π. Φάληρο, στη Δάφνη, στην Ρόμα, στο Ρέθυμνο, στην Καβάλα, στην Ολύμπια, στο Μαρούσι, στην Καβάλα, στο Μαρούσι, στον Ίκαρο, στη Λιβαδειά, στον Απόλλωνα Λεμεσού και στην Τυνησία (Ετουάλ Σπορτίβ Ντου Σαχέλ - δεν έμεινε χωρίς ανταπόκριση και το... ραντεβού ορίστηκε για την Δευτέρα (30/7, 21:00) στην πλατεία Συντάγματος. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ευχαρίστησε όσους "αγκάλιασαν" την πρωτοβουλία και απηύθυνε νέο κάλεσμα μέσω video που "ανέβασε" στο Facebook.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία "Ένα Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά" μπορούν να ενημερώσουν για την παρουσία τους στο Σύνταγμα πατώντας ΕΔΩ.

ΙΟΥΛ30

Μια Συγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά...

Δημόσια
 · Διοργανωτές: Giannis Gagaloudis

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση