GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Παπαπέτρου

Η συνάντηση του ατζέντη του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκου Λώτσου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να έρχο...

Η συνάντηση του ατζέντη του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκου Λώτσου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε πλήρη συμφωνία και να μένουν μόνο οι υπογραφές πριν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής!

Ο 24χρονος διεθνής Έλληνας φόργουρντ αναμένεται να μεταβεί το μεσημέρι στα γραφεία του Παναθηναϊκού για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 2,2 εκατ. ευρώ συνολικά.

Ο Παπαπέτρου θα βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, Αργύρη, ο οποίος έπαιξε στους «πράσινους» από το 1985 μέχρι το 1994, ενώ θα γίνει και ο πρώτος παίκτης που πηγαίνει απευθείας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό μετά τον Γιώργο Σκροπολίθα το 1983.

Από εκεί και πέρα, άμεσα ξεκαθαρίζει και το θέμα του Νίκου Παππά που είναι σε καλό δρόμο, μετά την επαναπροσέγγιση από πλευράς του παίκτη.

Εφόσον ο 28χρονος γκαρντ ανανεώσει το συμβόλαιό του, δεν τίθεται θέμα Πέτερι Κόπονεν και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν καλό σουτέρ που θα παίζει στις θέσεις «2» και «3», αλλά και για ένα «4άρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση