GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες απειλές κατά της ζωής μουντιαλικού άσου

Σε επικίνδυνη και οπωσδήποτε κακόγουστη μόδα μετατρέπονται οι απειλές κατά ποδοσφαιριστών που κάνουν κάποιο λάθος στο Μουντιάλ. Τε...

Σε επικίνδυνη και οπωσδήποτε κακόγουστη μόδα μετατρέπονται οι απειλές κατά ποδοσφαιριστών που κάνουν κάποιο λάθος στο Μουντιάλ.

Τελευταίο θύμα ήταν ο Νικολάι Γιόργκενσεν, ο οποίος δέχθηκε προσβολές και απειλές στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, επειδή έχασε το τελευταίο πέναλτι της Δανίας στον νοκ-άουτ αγώνα με την Κροατία. Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο twitter η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, προσθέτοντας ότι έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία.

«Η κοινωνία μας δεν πρέπει να δέχεται ποτέ απειλές θανάτου, είτε πρόκειται για αστέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε για πολιτικούς ή άλλους. Είναι εντελώς απαράδεκτο και αναξιοπρεπές», αναφέρει η ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση