GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στις αμερικάνικες εκλογές - Αβάσιμες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι τα 12 άτομα ενάντια στα οποία οι αμερικανικές αρχές...

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι τα 12 άτομα ενάντια στα οποία οι αμερικανικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες, συνδέονται με τη στρατιωτική υπηρεσίας πληροφοριών της Ρωσίας ή στη παραβίαση των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Νωρίτερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι 12 πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών κατηγορούνται ότι παραβίασαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων παρέπεμψε τους 12 Ρώσους, κατόπιν αιτήματος του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ ο οποίος ερευνά την υπόθεση της ρωσικής ανάμιξης στις εκλογές αυτές.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι το κατηγορητήριο έχει στόχο να βλάψει την ατμόσφαιρα πριν τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Ελσίνκι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση