GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε την Λαγκάρντ

Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση της American Airlines και στο οποίο επέβαινε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Τα...

Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση της American Airlines και στο οποίο επέβαινε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, πραγματοποίησε κατεπείγουσα προσγείωση στην Αργεντινή, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, όπως μετέδωσαν ΜΜΕ της χώρας.

Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες Clarin και La Nacion και τον τηλεοπτικό σταθμό TN, το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση προς τις ΗΠΑ, υπέστη μείωση της πίεσης αέρα στην καμπίνα των επιβατών, ενώ βρισκόταν περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Αργεντινής και επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες.

Η Λαγκάρντ βρισκόταν στην Αργεντινή για τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών και των επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών της Ομάδας των Είκοσι (G20), η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Εκπρόσωπος του ΔΝΤ αρνήθηκε να σχολιάσει το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση