GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του επιτέθηκαν την ώρα που περίμενε στη στάση - Του άρπαξαν κινητό και πορτοφόλι

Δύο δράστες επιτέθηκαν σε έναν 39χρονο, ο οποίος περίμενε στη στάση του λεωφορείου, αφού τον γρονθοκόπησαν του άρπαξαν το κινητό κ...

Δύο δράστες επιτέθηκαν σε έναν 39χρονο, ο οποίος περίμενε στη στάση του λεωφορείου, αφού τον γρονθοκόπησαν του άρπαξαν το κινητό και το πορτοφόλι.

Η ληστεία έγινε στις 10 το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας. Ο 39χρονος Ινδός, ο οποίος διαμένει νόμιμα στην Ηράκλεια Λαμίας, περίμενε το λεωφορείο. Όπως ήταν αμέριμνος τον πλησίασαν δυο νεαροί ρομά και ξαφνικά του επιτέθηκαν. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με γροθιές και ο άλλος του άρπαξε το πορτοφόλι που είχε μέσα 250 ευρώ αλλά και το κινητό του τηλέφωνο αξίας 170 ευρώ.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία για τη ληστεία. Λίγο αργότερα ο 39χρονος Ινδός στο αστυνομικό μέγαρο αναγνώρισε από φωτογραφίες τον έναν από τους δυο δράστες. Η αστυνομία συνέλαβε και τους δύο δράστες, πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 19χρονο ρομά, που έχουν απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές αρχές.

Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση