GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα συμπαράστασης Πούτιν στους Έλληνες: Η καρδιά μου πονάει για τις ζωές που χάθηκαν

Μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη συνάντ...

Μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη συνάντησή του με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο.

Σύμφωνα με πηγές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κατά τη συνομιλία του με τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ. Θεόδωρο, ο Ρώσος ηγέτης αναφέρθηκε εκτενώς στην τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα, εκφράζοντας την προσωπική του οδύνη, αλλά και του λαού της Ρωσίας για το γεγονός ότι χάθηκαν τόσες ζωές.

Ο Πούτιν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τόνισε ότι είναι συγκλονισμένος και ότι η καρδιά του πονάει για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα στην πύρινη λαίλαπα. Όπως επεσήμανε, συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό.

Ο Πατριάρχης επισκέφθηκε τη Μόσχα με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 1030 χρόνια από τη βάπτιση των Ρως, έπειτα από πρόσκληση του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση