GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Σε πολιτική παράκρουση ο Κυριάκος Μητσοτάκης - ΒΙΝΤΕΟ

"Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να κλιμακώσει καμία διένεξη και η θέση της είναι σαφής" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσ...

"Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να κλιμακώσει καμία διένεξη και η θέση της είναι σαφής" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με τις εξελίξεις στις σχέσεις με τη Ρωσία, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3.

Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί η χώρα μας αμφισβήτηση ή παρέμβαση σε θέματα της εθνικής κυριαρχίας και κάλεσε τη Μόσχα να αναλογιστεί ποιος έχει τοποθετηθεί υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή.

Ο κ. Τζανακόπουλος έδωσε απάντηση στο αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές, λέγοντας πως «ο κόσμος τον Αύγουστο κάνει διακοπές και όχι εκλογές, βρίσκεται προφανώς σε πολιτική παράκρουση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να ζητάει τέτοια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση