GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απατεώνας πήγε ηλικιωμένη στην τράπεζα για να τη ληστέψει - Την έσωσε υπάλληλος

Χειροπέδες σε επαγγελματία... απατεώνα πέρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφίκλειας το πρωί της Τρίτης. Μία ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο να...

Χειροπέδες σε επαγγελματία... απατεώνα πέρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφίκλειας το πρωί της Τρίτης.
Μία ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο να πέσει θύμα ληστείας, όμως την έσωσε ο τραπεζικός υπάλληλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μελαμψός εύσωμος, ευγενικός άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, πλησίασε μια 83χρονη γυναίκα που ήταν στην αυλή του σπιτιού της, στην Κάτω Τιθορέα. Ο άνδρας έπεισε τη γιαγιά ότι είναι φίλος του γιου της και ότι έπρεπε να του δώσει χρήματα για να τα πάει στο παιδί της που τα είχε ανάγκη.
Η ηλικιωμένη του έδωσε 250 ευρώ που είχε στο σπίτι. Όμως ο θρασύτατος απατεώνας είπε ότι αυτά δεν φτάνουν και την έπεισε να την πάρει με το αυτοκίνητο να την πάει στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη 600 ευρώ.
Όταν έφτασαν στην τράπεζα, η 83χρονη μπήκε μέσα κι εκείνος την περίμενε λίγο πιο πέρα. Στην τράπεζα όμως ο υπάλληλος που εξυπηρετούσε τη γιαγιά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφίκλειας κινητοποιήθηκαν άμεσα και δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο περίμενε ο απατεώνας τη γιαγιά να του φέρει τα χρήματα.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και τον αναγνώρισε η 83χρονη. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, πάλι για περίπτωση απάτης. Ο δράστης είναι ένας 39χρονος, από το Ζεφύρι Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση