GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα καταγγέλλει τον βιασμό της κόρης της από οικογενειακό φίλο

Μία σοβαρή καταγγελία βιασμού σε βάρος ανήλικης διερευνά σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Ηρακλείου. Πηγές αν...

Μία σοβαρή καταγγελία βιασμού σε βάρος ανήλικης διερευνά σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού μετέβη νωρίτερα σήμερα στην Ασφάλεια όπου έκανε την καταγγελία με την οποία στρέφεται κατά προσώπου του φιλικού της περιβάλλοντος. Πρόκειται για έναν 51χρονο Έλληνα με τον οποίο διατηρούσε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, το κορίτσι λόγω της βεβαρημένης ψυχολογικής κατάστασης του χρειάστηκε νοσηλεία προκειμένου να της παρασχεθεί ειδική στήριξη καθώς φέρεται να πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη.

Καταλυτική αναμένεται να είναι η κατάθεση που θα δώσει παρουσία παιδοψυχολόγου προκειμένου να διαφωτιστούν αθέατες πτυχές της υπό διερεύνησης υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση