GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο Εθνικής ομάδας που συμμετείχε στο Μουντιάλ ο Βενγκέρ

Εθνική ομάδα που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αναζητά νέο ομοσπονδιακό τεχνικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αρσέ...

Εθνική ομάδα που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αναζητά νέο ομοσπονδιακό τεχνικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα στόχο της.

Ο λόγος για την Ιαπωνία, από την οποία αποτελεί ήδη παρελθόν ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, τον οποίο οι «σαμουράι» θέλουν να αντικαταστήσουν με τον 68χρονο Αλσατό προπονητή που αποχώρησε από τον πάγκο της Άρσεναλ έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια.

Η Ιαπωνία δεν αποκλείεται να είναι ένας άκρως δελεαστικός προορισμός για τον Βενγκέρ, δεδομένου αφενός ότι εργάστηκε για 1,5 χρόνο στη Nagoya Grampus Eight πριν αναλάβει τους «κανονιέρηδες» και αφετέρου ότι έχει εκφραστεί στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για το διάστημα που δούλεψε στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση