GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Η σιωπή του επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση του

"Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novarti...

"Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis", τονίζει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ''η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις των email και των μυστικών δείπνων με τον κ. Φρουζή και επιχειρηματίες κυρίως από τον χώρο του φαρμάκου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για αυτά που θέλει να κρύψει ο πρόεδρος της ΝΔ".

Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι ''όσο και να κρύβεται όμως, την Πέμπτη, θα αναγκαστεί να πάρει θέση όχι μόνο για την αποτυχία της καταστροφολογίας του στην οικονομία αλλά και για τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον κ. Φρουζή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση