GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα του... κόψει την μπάλα; Οι τιμωρίες που ζητάει η ΑΕΚ για Ολυμπιακό και Λάζαρο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πάει μέχρι τέλους το θέμα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και σήμερα θα καταθέσει στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Ο...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πάει μέχρι τέλους το θέμα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και σήμερα θα καταθέσει στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να ζητήσουν την τιμωρία του Λάζαρου από 4 έως 6 μήνες, απαγόρευση μεταγραφών για τους ερυθρόλευκους για δύο περιόδους, καθώς επίσης και αποζημίωση περίπου 300.000 ευρώ.

Στην προσφυγή της, η ΑΕΚ θα καταθέσει και το συμβόλαιο που φέρεται να έχει υπογράψει μαζί της ο 32χρονος άσος, ενώ θα γίνει λόγος για «παραβατική συμπεριφορά» του ποδοσφαιριστή ο οποίος από χθες βρίσκεται στο Ζέεφελντ για την προετοιμασία των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση