GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχείς αναζωπυρώσεις και στα δύο μέτωπα στην Κρήτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Κρήτη το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας με τους πυροσβέστες, τους απλούς πολίτες και το...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Κρήτη το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας με τους πυροσβέστες, τους απλούς πολίτες και τους εθελοντές να έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.

Τα δύο πύρινα μέτωπα στην Κρήτη, ένα στο Κακόπετρο και ένα στις Βρύσες Αποκορώνου, δεν έχουν αφήσει στιγμή τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας να ηρεμήσουν.

Στο Κακόπετρο, αυτή την ώρα επιχειρούν 17 οχήματα με περισσότερους από 50 πυροσβέστες, 2 πεζοπόρα τμήματα καθώς και όχημα του ναυστάθμου Κρήτης.

Στις Βρύσες, η φωτιά είναι σε ύφεση ωστόσο εκεί επιχειρούν, λόγω των συνεχών αναζωπυρώσεων, 19 οχήματα με 58 πυροσβέστες και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος.

Να σημειωθεί ότι ρίψεις νερού πραγματοποιούν και τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα ενώ καθ'οδόν για την Κρήτη είναι και ένα τρίτο από την Αθήνα.

Κανένα από τα πύρινα μέτωπα στην Κρήτη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο με τις εκτιμήσεις να λένε ότι η ζημιά θα αρχίσει να φαίνεται σταδιακά σε λίγες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση