GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα έκαναν "γυαλιά - καρφιά" σε σχολείο στην Κρήτη - ΦΩΤΟ

Άγνωστοι έσπασαν τα πάντα σε συγκρότημα σχολείων στην οδό Παπαγιάννη Σκουλά, στην περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο. Οι δράστες έ...

Άγνωστοι έσπασαν τα πάντα σε συγκρότημα σχολείων στην οδό Παπαγιάννη Σκουλά, στην περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο. Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου και τα έκαναν όλα "γυαλιά - καρφιά".

Εξοργισμένη, η πρόεδρος του Συλλόγου Νίκη Λιοπυράκη, ανήρτησε σήμερα τις εικόνες της καταστροφής, που μόνο απογοήτευση προκαλούν, μαζί με το ακόλουθο μήνυμα:

"Πέρσι σαν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μαζί με τις Διευθύντριες, με πολύ αγάπη και κέφι είχαμε διαθέσει απίστευτες ώρες δουλειάς και χρημάτων για να κάνουμε το σχολείο μας, πιο όμορφο και λειτουργικό για τα παιδιά μας.. Απόψε κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη...!! Πόσο ελεεινοί και κανίβαλοι είστε όλοι εσείς, που το μόνο πράγμα που σας ευχαριστεί, είναι να καταστρέφετε..!! Αυτό το κράτος που είναι..? Ο Δήμος..? Η αστυνομία...? Όλοι ΑΠΟΝΤΕΣ..!!"

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση