GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούσουρο στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ - Γιατί δεν πήγε η βασίλισσα Ελισάβετ στα βαφτίσια του πρίγκιπα Λούι;

Σήμερα βαφτίζεται ο πρίγκιπας Λούι παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων στο παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο. ...

Σήμερα βαφτίζεται ο πρίγκιπας Λούι παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων στο παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο.

Ωστόσο, από τους καλεσμένους θα λείπει η προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ Β' όπως ο 97χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, σύμφωνα με ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Η απουσία της δεν οφείλεται σε λόγους υγείας όπως ανέφερε βασιλική πηγή.

Further details about the guests and godparents at the christening of Prince Louis have been announced: https://t.co/pBg5a4p5ff

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) July 9, 2018

Παρόντες θα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον όπως και τα αδέρφια της, η Πίπα με τον σύζυγό της καθώς και ο Τζέιμς Μίντλετον.

Επίσης, το "παρών" θα δώσουν οι έξι νονοί του Λούι μαζί με τους συνοδούς τους. Ανάμεσα στους νονούς είναι η ξαδέλφη της Κέιτ, η Λούσι Μίντλετον, ο Νίκολας βαν Κούτσεμ, του οποίου η κόρη ήταν παρανυφάκι στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, ο Γκάι Πέλι, παιδικός φίλος του Ουίλιαμ.

Ο Λούι θα βαπτιστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, ο οποίος θα βάλει στο μέτωπο του νεοφώτιστου νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.

Η βάπτιση θα αρχίσει στις 18.00 ώρα Ελλάδας και θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά.

Ο νεοφώτιστος θα φορέσει χειροποίητο αντίγραφο του βασιλικού βαπτιστικού φορέματος, το οποίο αντικατέστησε το 2008 το πρωτότυπο που φορούσαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις βαπτίσεις τους από το 1841.

Ο Λούι γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 2018. Είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και έβδομο δισέγγονο για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση