GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εύκολη η απόφαση να έρθω στην Γιουβέντους - Θέλω να πάρω τα πάντα - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους. O Πορτογάλος σούπερ σταρ, μεταξύ άλλων, δήλωσε βέβαιος για το...

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ, μεταξύ άλλων, δήλωσε βέβαιος για τον εαυτό του και τόνισε ότι θέλει να εκπλήξει τους πάντες.

«Δεν είμαι λυπημένος. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο αναφερόμενος στη μετακίνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «μπιανκονέρι».

«Παίκτες της ηλικίας μου πηγαίνουν στο Κατάρ ή στην Κίνα, με όλον τον σεβασμό, ενώ το να έρχομαι σε τέτοια ομάδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό», ήταν μία ακόμη ατάκα που προξένησε αίσθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Αρχικά ρωτήθηκε γιατί επέλεξε τη Γιουβέντους: «Κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση. Ενδιαφέρον σύλλογος η Γιουβέντους, με ενδιαφέροντες προπονητή και παίκτες».

Εν συνεχεία προσέθεσε: «Προτιμώ να σκέφτομαι το τώρα. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, είμαι ακόμα σχετικά νέος, οπότε πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις. Από τη Σπόρτινγκ στο Μάντσεστερ, μετά Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα Γιουβέντους. Ήταν ονειρεμένη καριέρα, που δεν μπορούσα να φανταστώ όταν άρχιζα. Τόσους τίτλους, τόσα ατομικά βραβεία. Νομίζω ότι αυτή η πρόκληση θα είναι όσο καλές ήταν και οι υπόλοιπες».

Ερωτηθείς πώς αισθάνεται που άφησε τη Μαδρίτη μετά από εννέα χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε: «Δεν είμαι λυπημένος. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Παίκτες της ηλικίας μου πηγαίνουν στο Κατάρ ή στην Κίνα, με όλον τον σεβασμό, ενώ το να έρχομαι σε τέτοια ομάδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό. Τα εννέα χρόνια στη Ρεάλ ήταν υπέροχα, όμως τώρα πρέπει να εστιάσω στο νέο σπίτι μου. Έχω κίνητρο, είμαι αφοσιωμένος και θα προσπαθήσω να δείξω ότι είμαι κορυφαίος παίκτης, ως συνήθως μέσα από τις προπονήσεις μου. Γνωρίζετε τα στατιστικά μου, είμαι πολύ φιλόδοξος και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πιστεύω στο ποδόσφαιρο που παίζω, στους συμπαίκτες μου και στην επιτυχία. Είμαι πολύ ήρεμος και βέβαιος για τον εαυτό μου».

Εν συνεχεία κλήθηκε να μιλήσει για το Champions League: «Το Champions League είναι ένα τρόπαιο που όλοι οι σύλλογοι θέλουν να το κατακτήσουν. Όπως είπαμε με τον πρόεδρο, είναι ένα τρόπαιο που το θέλουμε, όπως και το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα βοηθήσω. Στο παρελθόν δεν μπορούσαν να νικήσουν, επειδή ακόμα και στον τελικό να φτάσεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα δούμε τι θα συμβεί».

Αναφορικά με το χειροκρότημα που του επεφύλασσαν οι «μπιανκονέρι» μετά το τρομερό γκολ του στο Τορίνο, ο CR7 σχολίασε: «Το stading ovation των φίλων της Γιουβέντους στο μεταξύ μας παιχνίδι είναι σημαντικό και βελτιώνει τις σχέσεις μου με τους φιλάθλους. Ελπίζω να τους ανταμείψω όταν παίξω γι’ αυτούς και ευχαριστώ που ήρθαν στο αεροδρόμιο και σήμερα εδώ.Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που ήρθα εδώ. Μου δίνει κίνητρο για το μέλλον. Είμαι διαφορετικός από άλλους παίκτες, που νομίζουν ότι η καριέρα τους τελείωσε στην ηλικία μου και θέλω να τους δείξω ότι είμαι διαφορετικός. Είναι συναισθηματική στιγμή για μένα και τον σύλλογο, επειδή δεν είμαι 23 αλλά 33».

Ερωτηθείς για το ντεμπούτο του, ο Πορτογάλος απάντησε: «Δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνει αυτό, αφού ακόμα δεν έχω γνωρίσει τον προπονητή. Θα αρχίσω προπόνηση στις 30 Ιουλίου και θα μου άρεσε να παίξω στις 12 Αυγούστου, στο πρώτο παιχνίδι».

Έπειτα του υποβλήθηκε ερώτηση αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του: «Η Σπόρτινγκ είναι πάντα στην καρδιά μου, όμως δεν μπορώ να προσπεράσω τη Γιουβέντους. Φυσικά θέλω νέες επιτυχίες στη Γιουβέντους. Θέλω να γράψω ιστορία εδώ. Ελπίζω να εκπλήξω τους πάντες για ακόμα μία φορά».

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι θα συνεχίσει να καταγράφει ατομικές διακρίσεις, τόνισε: «Δεν σκεφτόμουν ούτε να κερδίσω δύο ή τρεις «Χρυσές Μπάλες», όμως τώρα δεν ξέρω. Ίσως να κατακτήσω κι άλλες. Ήταν διαφορετικό όταν κέρδισα στη Γιουνάιτεντ, διαφορετικά στη Ρεάλ, ίσως κι εδώ».

Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε: «Πρώτα απ’ όλα, η Γιουβέντους μου έδωσε μία υπέροχη ευκαιρία κι είμαι ευγνώμων. Έδωσε αξία σε μένα και στο ποδόσφαιρό μου. Μπορώ να δω ότι είναι ένας σύλλογος που μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες, εγχώρια τρόπαια, ήταν στον τελικό Champions League. Είμαι υπερήφανος που ενδιαφέρθηκαν για μένα κι ελπίζω να δώσω τα πάντα στο γήπεδο και να την πάω λίγο πιο ψηλά.

Είναι μία διαρκής πρόκληση, είναι πολύ ενδιαφέρουσα για μένα, επειδή δεν θέλω να είμαι παράδειγμα μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Θέλω να βοηθήσω τους νέους. Έχω 4ετές συμβόλαιο, θα είμαι αφοσιωμένος και θέλω να δουλέψω με τον σύλλογο κι ο σύλλογος με μένα για νέα τρόπαια.

Δεν έχω μιλήσει με τον Κάρλο Αντσελότι ακόμη, όμως μου άρεσε που δουλέψαμε μαζί. Δεν δουλεύουμε πλέον μαζί, την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα είμαστε αντίπαλοι, αλλά ήταν μέρος της ζωής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση