GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτη η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό του Πόλο

Πέμπτη κατετάγη η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε το Μ...

Πέμπτη κατετάγη η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε το Μαυροβούνιο με σκορ 8-6.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το Μαυροβούνιο): 1-2, 3-3, 1-1, 1-2.

Το Μαυροβούνιο άνοιξε το σκορ με το γκολ του Ίβοβιτς, αλλά η εθνική «απάντησε» με τα τέρματα των Κολόμβου (στον παίκτη παραπάνω) και Σκουμπάκη και «έκλεισε» την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 2-1. Ο Ίβοβιτς ισοφάρισε, ωστόσο ο Σκουμπάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην εθνική στον παίκτη παραπάνω (2-3).

Το Μαυροβούνιο ισοφάρισε σε 3-3 με τον Ντούρο Ράντοβιτς, αλλά η εθνική αντέδρασε και απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γούνα (στην κόντρα) και Βλαχόπουλο (στον παραπάνω). Ο Πέτκοβιτς μείωσε με τη λήξη του ημιχρόνου στον παίκτη παραπάνω σε 4-5, ωστόσο ο Γούνας (στον παραπάνω) έφερε ξανά την εθνική στο +2 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Ίβοβιτς μείωσε με πέναλτι σε 5-6, 47 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, ενώ ο Σπάιτς «έγραψε» το 6-6 στον παίκτη παραπάνω, περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Βλαχόπουλος με πέναλτι έβαλε ξανά την εθνική μπροστά στο σκορ (6-7), 3.31΄΄ πριν από τη λήξη, ενώ ο Κολόμβος έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στη «γαλανόλευκη» (6-8), 88 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Διαιτητές: Ναούμοφ (Ρωσία), Κορίζνα (Πολωνία)

Οι συνθέσεις:

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν, Ντράσκοβιτς, Πέτκοβιτς 1, Ντ. Ράντοβιτς 1, Αλ. Ράντοβιτς, Γιάνοβιτς, Τζούρτζιτς, Ίβοβιτς 3, Τσούτσκοβιτς, Σπάιτς 1, Στσεπάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

* Σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8, η Ρωσία νίκησε την Ουγγαρία με 9-8.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση