GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνηση στην Επίδαυρο - Αφιέρωσαν παράσταση στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Σπηλιώτη, βρίσκεται ακόμα στη μεγάλη λίστα με τους αγνοούμενους από τη φονική φωτιά στο Μάτι. Χθες, ταυτοποιήθηκ...

Η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Σπηλιώτη, βρίσκεται ακόμα στη μεγάλη λίστα με τους αγνοούμενους από τη φονική φωτιά στο Μάτι. Χθες, ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη από τον αδελφό του Κώστα, ο οποίος κλήθηκε στο νεκροτομείο.
Οι συνάδελφοί της, θέλησαν το βράδυ της Παρασκευής, να δείξουν ότι η σκέψη τους είναι σε εκείνη, αυτές τις δύσκολες ώρες.
Ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αφιέρωσε τόσο στην ίδια, όσο και σε όλα τα θύματα της πύρινης λαίλαπας, τις Θεσμοφοριάζουσες.
Στο τέλος της παράστασης εν μέσω χειροκροτημάτων ο κος Θεοδωρόπουλος είπε, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους παρευρισκομένους:
"Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδερφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση