GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός από την πυρκαγιά στον Αποκόρωνα: Στο νοσοκομείο μια έγκυος, τραυματίες στο Κέντρο Υγείας

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στον Αποκόρωνα Χανίων με τους πυροσβέστες να δίνουν μια διαρκή μάχη με τις φλόγες προσπαθώντας να περ...

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στον Αποκόρωνα Χανίων με τους πυροσβέστες να δίνουν μια διαρκή μάχη με τις φλόγες προσπαθώντας να περιορίσουν την πυρκαγιά, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, συναγερμός σήμανε όταν μια έγκυος γυναίκα ένιωσε έντονη δυσφορία λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την περιοχή, ενώ αυτή τη στιγμή η υγεία της δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Στο Κέντρο Υγείας Βάμου μεταφέρθηκε όμως και ένας 16χρονος νεαρός, όταν μετά από λιποθυμικό επεισόδιο λόγω της φωτιάς, τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την πτώση, καθώς και ακόμα 4 περιστατικά μεταξύ των οποίων 3 παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα και κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Στη διάθεση πιθανών τραυματιών λόγω της πυρκαγιάς βρίσκονται 5 συνολικά ασθενοφόρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση