GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ της εξουσίας! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να τους συλλάβει αμέσως...

Εμμανουηλ Ιωάννης Συραγάκης ‎  Η αλαζονεία της εξουσίας. Φταίνε οι 84 δολοφονημένοι που είναι νεκροί και δεν υπάρχει κανένας αδέκαστος ...

Εμμανουηλ Ιωάννης Συραγάκης‎ 
Η αλαζονεία της εξουσίας.
Φταίνε οι 84 δολοφονημένοι που είναι νεκροί και δεν υπάρχει κανένας αδέκαστος εισαγγελέας να διατάξει την άμεση σύλληψή τους. Στην συνέντευξη παρωδία, δεν απαντήθηκε κανένα ερώτημα. Δεν δόθηκε καμία απάντηση. Μόνο ότι έγιναν όλα τέλεια. Δεν υπήρξε κανένα λάθος. Όσο και αν έψαξε να βρει ο Νίκος Τόσκας, όσο και αν έψαξαν οι αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η κυβέρνηση «νίπτει τας χείρας της» και δείχνει ως υπεύθυνους όλους τους άλλους. Από τους κατοίκους, τα χρόνια προβλήματα με τα αυθαίρετα, μέχρι τον «κακό μας τον καιρό». Όπως και στη Μάνδρα, που με έναν άλλο καιρό, αυτόν των βροχοπτώσεων πνίγηκε κόσμος και καταστράφηκαν περιουσίες.
Ούτε εκεί έφταιγε το υδροκέφαλο κράτος, ούτε η μία από τους 13 μικρούς πρωθυπουργούς, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Ουδείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση