GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΕΘΗΚΕ κοκαΐνη στο δωμάτιο του Σωκράτη Κόκκαλη!

Ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης, στο Κλίβελαντ ...

Ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης, στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ιστότοπος cleveland.com.

Σύμφωνα με αναφορά της τοπικής αστυνομικής αρχής, τρια σακουλάκια με κοκαΐνη βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές εκτιμούν ότι ο θάνατος του 34χρονου γιου του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη επήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ωστόσο αξιωματούχος δήλωσε πως τα αίτια θα εξακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως αναφέρεται, ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος έμενε το Mariott Hotel στο κέντρο του Cleveland όπου η αστυνομία και το ασθενοφόρο εκλήθησαν, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, στο δωμάτιο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος είχε επέλθει περίπου 12 ώρες πριν.
Πηγή cleveland.com

Cocaine found in downtown Cleveland hotel room where son of Greek billionaire found dead, police say

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση