GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητική επιστολή Ακιντζί προς το Συμβούλιο Ασφαλείας

Προκλητική επιστολή του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί διαβίβασε η τουρκική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη προς τα μέλη του ...

Προκλητική επιστολή του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί διαβίβασε η τουρκική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη προς τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η επιστολή, που ο Ακιντζί υπογράφει ως λεγόμενος Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου, κυκλοφόρησε ως επίσημο έγγραφο του Συμβουλίου Ασφαλείας και αποτελεί απάντηση στην επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης στις 25 Ιουνίου, 2018, με αφορμή την επικείμενη ανανέωση της εντολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Ο κατοχικός ηγέτης χαρακτηρίζει νόμιμη την τουρκική εισβολή, προσθέτοντας ότι η παρουσία της Τουρκίας στο νησί δεν πρέπει να θεωρείται ως έκφραση επιθετικότητας, αλλά ως μέσο πρόληψης βίας κατά των Τουρκοκυπρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση