GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ηγουμενίτσα: Συνοριοφύλακας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα, το πρωί της Κυριακής, 46χρονος λουόμενος από την περιοχή του Δρεπάνου. Ο 46χρον...

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα, το πρωί της Κυριακής, 46χρονος λουόμενος από την περιοχή του Δρεπάνου.

Ο 46χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η εξέταση του ιατροδικαστή.

Ο άτυχος 46χρονος υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και επί χρόνια στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει σοκάρει τους πάντες και έχει βυθίσει στην θλίψη οικογένεια, συγγενείς, φίλους αλλά και τους συναδέλφους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση