GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για Δημοσχάκη: Καλοδεχούμενο το σάλπισμα άτακτης υποχώρησης

«Ο κ. Δημοσχάκης έχει διδαχθεί εξωτερική πολιτική από την μεγάλη σχολή Μητσοτάκη- Μπακογιάννη. Αλλάζει θέσεις κάθε λίγες ώρες, ενώ...

«Ο κ. Δημοσχάκης έχει διδαχθεί εξωτερική πολιτική από την μεγάλη σχολή Μητσοτάκη- Μπακογιάννη. Αλλάζει θέσεις κάθε λίγες ώρες, ενώ θεωρεί ότι μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική με λογύδρια από τηλεοπτικούς σταθμούς» αναφέρει σε δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευτυχώς για τη χώρα, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την προηγούμενη, επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας μας, δήλωσή του. Καλοδεχούμενο το σάλπισμα άτακτης υποχώρησης, έστω και διανθισμένο με πομφόλυγες περί μονταζιέρας, κρυστάλλων και αυθεντικότητας» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, περιμένουμε ακόμα να πάρει θέση για τα περί «επαίσχυντης Συνθήκης της Λοζάνης». Φαίνεται ότι ακόμα συζητά με την κ. Μπακογιάννη για την καίρια παρέμβασή της στην ορκωμοσία Ερντογάν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση