GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση, για να γλιτώσουν τη φυλακή τα λαμόγια - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης για την Οικονομία ο πρόεδρος των ΑΝ...

Πυρά στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης για την Οικονομία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
«Προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση, πριν ολοκληρώσει το έργο της, για να γλιτώσουν τη φυλακή τα λαμόγια της Novartis, του ΚΕΕΛΠΝΟ και των θαλασσοδανείων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στη Δικαιοσύνη τα σκάνδαλα. Οι ίδιοι βαφτίστηκαν «μακεδονομάχοι» ενώ οι πολιτικοί τους ηγέτες ευθύνονται για το Σκοπιανό».
«Γιατί να ρίχναμε την κυβέρνηση; Για να σχηματιστούν νέες πλειοψηφίες που θα περάσουν τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ; Για να κάναμε το χατίρι της τρόικας εσωτερικού; Για να άνοιγαν σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκή;», ανέφερε ακόμη ο κ. Καμμένος.
«Η καθαρή έξοδος δεν θα ήταν δυνατή αν οι ΑΝΕΛ ακούγαμε τις σειρήνες των όψιμων Μακεδονομάχων, αυτοί που είχαν παραδώσει τη Μακεδονία χρόνια πριν. Είναι κατάντια η πορεία της Ν.Δ. Έχει καμιά σχέση η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη με τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή;», σημείωσε ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος επανέφερε θέμα κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές και είπε χαρακτηριστικά: «Αν έρθει με 180 βουλευτές η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;»
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε επίσης πως «οι Έλληνες συνταξιούχοι δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ. Ενδιαφέρονται για τη σύνταξη τους. Εμείς θα προστατέψουμε τους συνταξιούχους. Είμαι βέβαιος ότι το οικονομικό επιτελείο θα καταφέρει και δεν θα εφαρμοστούν οι περικοπές. Τότε τι θα κάνετε κύριοι της ΝΔ;».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση