GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Συμμεριζόμαστε ειλικρινά το πένθος του ελληνικού λαού

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξ...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την ελληνική κυβέρνηση και προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας» αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση