GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταία εξέλιξη στη δολοφονία του κτηνοτρόφου στην Κρήτη - Αναζητείται ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη

Τουλάχιστον τρεις σφαίρες δέχθηκε ο 63χρονος κτηνοτρόφος που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά τη δολοφον...

Τουλάχιστον τρεις σφαίρες δέχθηκε ο 63χρονος κτηνοτρόφος που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του στο Άνω Μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Χθες το βράδυ διενεργήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στον 63χρονο από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη, όπου διαπιστώθηκε ότι οι σφαίρες βρήκαν τον κτηνοτρόφο στο κεφάλι και τον θώρακα.

«Δέχθηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο κεφάλι και στον θώρακα. Περιμένουμε κάποιες μετρήσεις για να δούμε ποια προκάλεσε τον θάνατο του 63χρονου ωστόσο τα τραύματα τόσο στο κεφάλι όσο και στον θώρακα θα μπορούσαν να ήταν θανατηφόρα. Στον θώρακα χτύπησε ζωτικά όργανα και στο κεφάλι προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Πώς τραυματίστηκε ο 23χρονος συνοδηγός

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο 23χρονος συνοδηγός δεν φαίνεται να ήταν στόχος των δραστών του χθεσινού εγκλήματος.

«Μία από τις σφαίρες που δέχθηκε ο 63χρονος κτηνοτρόφος μπήκε στο σώμα του, βγήκε και στη συνέχεια μπήκε στο σώμα του συνοδηγού τραυματίζοντάς τον. Δεν πρόκειται για ανεξάρτητη σφαίρα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Βρέθηκε ο 24χρονος φερόμενος ως δράστης - Αναζητείται ο αδελφός του

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο, ο οποίος ωστόσο αρνείται ότι είναι εκείνος που πυροβόλησε με πιστόλι και σκότωσε τον κτηνοτρόφο, ενώ αναζητείται και ο 25χρονος αδελφός του.

Εκτιμάται ότι η δολοφονία έγινε για λόγους αντεκδίκησης, για μία παλιά βεντέτα, ανάμεσα στις δύο οικογένειες, όταν το θύμα φέρεται να σκότωσε τον παππού του θύτη.

Το μικρό χωριό του νομού Ρεθύμνου βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εμπλοκή του 24χρονου στην δολοφονία του κτηνοτρόφου ενημερώθηκαν οι αρχές από την πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο 23χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε κατά την χθεσινή εγκληματική ενέργεια σε βάρος του κτηνοτρόφου.

Ο νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το χρονικό της δολοφονίες

Φονική ενέδρα είχαν στήσει στον άτυχο κτηνοτρόφο χθες το μεσημέρι την ώρα που κινούνταν με το όχημά του σε δρόμο του Αμαρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, ο 23χρονος συνοδηγός κατέθεσε πως την ώρα που κινούνταν με το ΙΧ δύο αυτοκίνητα τους έκλεισαν τον δρόμο – το ένα μπροστά το άλλο πίσω. Ένα νεαρό άτομο – το οποίο κατονόμασε – βγήκε από το ένα όχημα και με μία μαγκούρα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του κτηνοτρόφου.

Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγές: cretapost.gr, ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση