GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Μητσοτάκης για την αποτίμηση της καταστροφής από τις φονικές πυρκαγιές

Έκτακτη σύσκεψη στις 2.30 το μεσημέρι συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ...

Έκτακτη σύσκεψη στις 2.30 το μεσημέρι συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδροι του κόμματος κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτ. Αυγενάκης, οι Τομεάρχες της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Κώστας Συνολάκης.

Θα γίνει μία πλήρης αποτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, δύο μέρες μετά την εθνική τραγωδία, θα καταγραφούν και θα αξιολογηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές και θα εξεταστούν οι προτάσεις της ΝΔ για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων.

Επίσης μετά και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η τραγωδία στη συγκεκριμένη περιοχή θα συζητηθούν και θα επικαιροποιηθούν οι προτάσεις που ήδη έχει καταθέσει η ΝΔ για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση